DURMUŞ ALTUNOĞLU

1973 – 2018

10.04.1973 yılında İLYAS ve SABİRE çiftinin 4. çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 7 kardeş olan DURMUŞ ALTUNOĞLU , Ceyhanlı köyünde öğrenim görmüştür. Gençlik yıllarında Halı dokuyarak ve çevre köylerde ekin biçerek , günlüklere giderek ve fındık toplayarak  ailesine katkı sağlayan DURMUŞ ALTUNOĞLU 18.05.1993 yılında HÜSNE ALDEMİR ile yuva kurup askere gitmesine 1 hafta varken abisi İBRAHİM ALTUNOĞLU askerde olduğu için askerliği 6 ay uzatır ve eşine halı dokumayı öğretip 30.11.1993 yılında acemi birliği Manisa , Usta birliği Edirne ’de askerliği icra eden DURMUŞ ALTUNOĞLU ’nun 14.02.1994 yılında ilk oğlu TAYFUN ALTUNOĞLU dünyaya gelir ve askerde olduğu için göremeyip 01.07.1994 tarihinde oğlunu görme heycanıyla izne gelir ve  25.07.1994 yılında birliğine geri döner. 15 aylık askerlik döneminde T.C Başbakanı TANSU ÇİLLER askerliği 18 aya çıkarmıştır DURMUŞ ve HÜSNE çiftinin 2. çocuğu TARIK ALTUNOĞLU ise 20.04.1995 yılında dünyaya gelir. 15.05.1995 yılında teskereye gelip 1995 yılının Haziran ayında İstanbul ’un Ataköy semtine gelip Bacanağı SALİH GÜMÜŞ vesile ile apt. görevlisi olarak işe başlamıştır. Yıllık izinlerinde köye gidip tarla biçerek ailesine yardım ediyordu. 2009 yılında Ceyhanlı derneği kurulmasına destek oldu. Ve 2011 yılları arasında dernekler arası futbol turnuvasında Ceyhanlı köyünün takımının teknik direktörü olarak başa geçmiştir. 2011 yılında abisi İBRAHİM ALTUNOĞLU ile Ceyhanlı köyü Şenalan mahallesine ev yaptırmıştır. 2015 – 2018 yıllarında dernek başkanı NİZAMETTİN ALTUNOĞLU ’nun yönetiminde Başkan Yardımcılığı yapmış, çeşitli başarılara ve çevre köylere örnek olacak davranışlara imza atmıştır.  12.08.2018 tarihinde Yalova ’dan düğünden dönerken Küçükyalı D.100 karayolunda seyir halindeyken arkadan bi aracın çarpması sonucu hakkı rahmetine kavuşmuştur. Mezarı Ceyhanlı köyü Göldüzü mezarlığındadır.

ÜYE GİRİŞİ

Google Analytics Kodunu buraya koyun