Ceyhanlı köyü Ağamız

CEMİL BOLATLI

10.04.1974 tarihinde Ordu ili Akkuş ilçesi Ceyhanlı köyünde Dünyaya gelmiştir. Evli ve 2 kız 1 erkek evlat sahibidir.

1988 yılında İstanbulda ve 1990 yılında tokat/niksarda Orman genel müdürlüğünde çalışmıştır. 1992 ve 1994 yılları arasında inşaat sektöründe görev aldı. 1995 yılında askerlik görevini tamamladı. 1998 yılına kadar istanbul avcılarda inşat taşeronluğu yapmıştır. 1998 başında ayakkabı sektörüne geçiş yapıp 12 yıl boyunca satış pazarlama müdürlüğü yapmıştır. 2010 yılında ayakkabı sektörü üzerine kendi işini kurup,  2011 yılında yine ayakkabı üzerine kardeşleriyle ve kayınbiraderleri ile birlikte ayakkabı taban üretim fabrikasi ( aile şirketini) kurmuştur.  2018 yılında Derneğimize ve köyümüze hizmet etmek için Ceyhanlı köyü, Ağası seçilmiştir.  2019 yılında sadece köyümüze değil Akkuş ilçemize hizmet etmek için Ak parti Ordu ili akkuş ilçesinde Meclis üyesi adayı olmuştur.

Derneğimize ve köyümüze unutulmaz katkılarından dolayı Teşekkürü borç biliriz.

Başarılarının devamını dileriz.

Ceyhanlı köyü Yardımlaşma ve Dayanışma derneği.

ÜYE GİRİŞİ

Google Analytics Kodunu buraya koyun