İBRAHİM ALTUNOĞLU

1972 – 2018

17.05.1972 yılında İLYAS ve SABİRE çiftinin 3.cü çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 7 kardeş olan İBRAHİM ALTUNOĞLU ceyhanlı köyünde öğrenim görmüştür. Gençlik yıllarında çevre köylerde ekin biçerek , fındığa giderek , ormanlarda çalışarak ve evde halı dokuyarak ailesine katkı sağlamıştır. 1992 ve 1993 yılları arasında askerliğini icra etmiş. Acemi birliği. Bilecik , Usta birliği ise. Elazığ ilçe karakolu’nda bitirmiştir. 1994 yılında GÜLBAHAR ALDEMİR ile yuva kurup ilk çocuğu 4 şubat 1995 yılında ilk çocuğu TURGUT ALTUNOĞLU dünyaya gelmiştir. 1996 yılında İST. Soğanlı ya taşınıp apt. görevlisi olarak işe başlamıştır. 1997 yılında Ataköye taşınıp 20 kasım 1997 yılında 2. çocugu İLYAS ALTUNOĞLU dünyaya gelmiştir. 1998 yıllarında Silivriye taşınıp ordanda 1999 yılında Güneşli ye taşınıp apt. görevlisi olarak işe girmiş ve 2005 yılında Bağcılar meslek lisesinde işe girmiştir. 2011 yılında köyü olan Ceyhanlı köyü şenalan mah. Erkek kardeşi DURMUŞ ALTUNOĞLU ile ev yaptırmıştır. 22 Ağustos 2014 yılında 3. çocugu olan ÖMER TALHA ALTUNOĞLU ’nu  kucağına almışlardır. Ceyhanlı köyü derneğine her türlü yardım ve desteği gösterip 2016 yılında köy minaresi yapılırken çalışanlar arasında bulunan İBRAHİM ALTUNOĞLU 12 Ağustos 2018 günü düğünden dönerken Küçükyalı D.100 karayolundan ilerlerken arkadan bir aracın çarpma sebebi ile hakkı rahmetine kavuşmuştur. Mezarı Ceyhanlı köyü Göldüzü mezarlığındadır.

ÜYE GİRİŞİ

Google Analytics Kodunu buraya koyun